Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2013. július 14., vasárnap

Koncertek....

VÉGRE!!!
Mindenkitől elnézést kérek, négy napig "sztrájkolt" a computerem!"

---------------------------------------------------------------------

Július 6-án szombaton első alkalommal rendeztünk koncertet két zenekarral.
Először a hatvanas évek instrumentális gitárzenéjét játszó szegedi Young Lovers lépett fel. A csapat ugyanazt a stilust képviseli, mint az orosházi Kon-Tiki, mely éppen ezen az estén lépett fel a főtéren, ezért megvártuk a Kon-Tiki műsor végét, és utána kezdett klubunkban a YL.

Nagy Péter - gitár
Tárkány Imre - gitár
Bokor András - basszusgitár
T.Kis Szilárd - billentyűs hangszerek
Várnai Szilárd - dob


A Young Lovers nagyon korrekten hozta azt, ami erre a zenei világra jellemző,
kellemesen és jól játszottak. A műsorban elsősorban Shadows, Ventures, és Spotnicks dalok hangzottak el, de játszottak pl.egy Gary Moore dalt is..
-----------------------------------------------

Utánuk következett a KI-EZ nevű zenekar, mely Füzesgyarmatról érkezett.

Molnár Gábor - gitár,ének
Molnár Csaba - dob
Nagy István - basszusgitár

Már a nevük is érdekes, hiszen a KI-EZ tulajdonképpen a Koter István Emlék Zenekar kezdőbetűinek rövidítése. Koter István egy csorvási származású dobos volt, aki sajnos nagyon fiatalon, mindössze 43 évesen távozott e világról, és az Ő emlékére vette fel a trió ezt a nevet. Sokat vártunk ettől a zenekartól, hiszen néhány héttel ezelőtt sikerrel léptek fel a Tűzkerék XT vendégeként Budapesten a Trendetlen Gitár Pont elnevezésű klubban. A fiúk láthatóan egy kicsit feszülten kezdtek, majd amikor megérezték, hogy egy szakértő közönség hallgatja őket, egyre jobban belemelegedtek. A rockzene, azon belül is a bluesrock olyan bandáinak dalait adták elő mint a Cream, Jimi Hendrix. Radics Béla nótákat is lenyomtak, ezenkívül saját felvételeiket is. Az egész koncert, beleértve a Young Lovers fellépését is, hangosítás szempontjából nagyon jól szólalt meg, köszönhetően Kasza Pista csapatának:


Itt szeretnénk ismételten megköszönni a már hosszú ideje klubunknak nagy segítséget nyújtó K & S Hangtechnikának a folyamatos és kiváló munkát. Nekik köszönhető, hogy felszerelésre került a szinpad fölé egy állandó világítás is.



Abonyi Attila
Fekete Pál
Kasza István
Katona Norbert
és az "S"-betűt képviselő Süli Gergő (aki nincs a képen)

------------------------------------------------
Következő klubkoncertünk augusztusban lesz, akkor egy fiatal orosházi csapat mutatkozik be, melyről később bővebben beszámolunk.
Köszönet a fényképekért Kasza Pistának, és ami itt nem látható, az a Képek könyvtárban megnézhető.
------------------------------------------------

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése