Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2014. február 21., péntek

2014-február 22.......

Holnap a terveknek megfelelően Sifter "Sipi" Feri filmjét nézzük meg a Steppenwolf együttesről, emellett, mivel február 23-án lesz 70 éves a fehér-blues egyik legjobb gitárosa Johnny Wintern, egy róla készült filmet is leforgatunk!


Természetesen utána ugy kb 19.30-tól vetítjük a "Szelid motorosok" filmet!


2014 - első koncertünk....

Bagaméri András a First és az Örökség bárdistája végre összehozta azt a projektet, mellyel már már a tavalyi évben is szeretett volna fellépni klubunkban, de valaki mindig akadt hogy nem ért rá. De most minden összejött, és milyen jó hogy összejött.

Egy rendkivül jó, szinvonalas programmal örvendeztették meg az egész szép számú közönséget. Azért volt jó a koncert, mert változatos volt, hallottunk Jimi Hendrixet, Bob Marley-t, Beatlest, Cameot. Mindezt sajátosan gitárokra "áttéve" adták elő. Mindezekből e sorok írójának természetesen két Hendrix-átirat, a "Purple Haze" és a "Who Knows" tetszett a legjobban. Ebben a két számban adták azt, amit három gitárosnak nyomni kell. Nagyon jól együtt voltak és láthatóan ők is élvezték. Ami mégis a koncert fénypontja volt, az a "Crazy Mama" c. J.J.Cale nóta volt, mert itt nemcsak a gitárok párbajoztak kiválóan, de ebben a számban a basszus és a dob is nagyot alkotott.

És most lássuk, kik is követték el ezeket:

Bagaméri András - gitár
Jóbi Gergő - gitár
Horváth T.Zoltán - gitár
Rostás Lajos - basszusgitár
Asztalos Andor - dob


A koncert nagyon jó évnyitónak bizonyult, köszönjük!!!!!!

Reméljük folytatása következik!!!